Søk Kampbillett til FA-cupfinalen

Manchester United møter Chelsea i FA-cupfinalen lørdag 19. mai 2018, 17:15 (lokal tid).
Søknadsskjema er nå åpnet.

Oppdatert: 03/5: Søknadsskjema er nå stengt

Oppdatert 30/4: Søknadsskjema er nå åpnet

Oppdatert 24/4: FA melder at deltagende lag vil få cirka 28 000 billetter hver. Manchester United sine supportere vil bli plassert i West på Wembley.

Manchester United fordeler sine billetter til innehavere av sesongkort det være seg ordinære sesongkort eller executive-kort (totalt cirka 62 000). I tillegg går det billetter ut til klubbens samarbeidspartnere.

Prioritet  hos Manchester United blir gitt til sesongkortinnehavere som er i det såkalte ‘Full cup scheme’. Det vil si at sesongkortene må være brukt på samtlige syv cup-kamper (CL, LC og FAC) i tillegg til PL-kampene for i det hele tatt å komme med i loddtrekningen til finalebilletter. Deretter vil United prioritere etter hvor mange bortekamper søker har vært på i 2017/18-sesongen.

Dessverre får Supporterklubben ikke søkt på våre ordinære sesongkort som står i Supporterklubbens navn. Det er fordi Manchester United ikke ønsker at innehavere av flere kort (vi har 492 ordinære sesongkort i Supporterklubbens navn) skal kunne få tilslag på mange billetter, for deretter å selge på svartebørs. Dette er en regel som gjelder for samtlige Supporterklubber.

Innehavere av sesongkort kan søke Manchester United fra tirsdag 24. april – til og med fredag 27. april (kl. 08.00 om morgenen).

Når kan du søke om billetter?

Vi får søkt på våre 10 Executive-kort (VIP-kort), og håper at vi skal få tilslag på billetter på samtlige av disse. Billetter Supporterklubben eventuelt blir tildelt vil bli gjort tilgjengelig for dere medlemmer å søke på, men da under samme regler som Manchester United bruker. Det vil da si at de av dere som har reist med oss flest ganger til Old Trafford i 2017/18-sesongen blir prioritert. Søkeskjema på www.united.no vil bla lagt ut mandag 30. april, og være åpent frem til onsdag 2. mai kl. 23.59. Når søkeskjema blir lagt ut vil antall kamper du må ha reist på for å kvalifisere til å søke bli kommunisert. Det kan kun søkes på 1 billett pr søknad.

Det engelske fotballforbundet har offentliggjort prisene på billetter til finalen.  Som forventet er disse kraftig økt fra prisene til semifinalen, og supporterne er meget kritisk til hvordan FA prissetter finalebillettene. Prisene er: Cat A: £145.00 – Cat B: £115.00  –  Cat C: £80.00 og Cat D: £45.00. De billettene som Supporterklubben eventuelt får tildelt vil da være i en eller flere av disse priskategoriene.

Andre billettkilder
Gjør du et søk på nettet nå vil du se at der er billetter tilgjengelige via diverse billettsider. Mange av disse samarbeider med personer som har sesongkort på Wembley i den såkalte Wembley Club. Det er etasjen mellom nedre og øvre etasje på Wembley. Dette er såkalte nøytrale billetter, og selgerne tar et rikelig påslag.  Ellers er det naturligvis et svartebørsmarked på nettet. Her forventes at prisene er høye, og vi minner også om risikoen dette innebærer.