Ny rekord for Supporterklubben

Aldri før har så mange bestilt tur til Manchester på terminlistens første dag. Men du kan fremdeles sikre deg din drømmetur.

BESTILL TUR HER

Onsdag formiddag kom terminlisten for Premier League 2017/18, og responsen fra Supporterklubbens medlemmer var enorm da tursalget åpnet.

Flere sesongkort

– Vi er veldig fornøyde med den første dagen med turbestillinger. Interessen er åpenbart svært stor når terminlisten kommer, og onsdagen ga oss ny rekord i antall turbestillinger på terminlistedagen, sier turansvarlig i Supporterklubben Jørgen Rangnes til United.no.

Han opplyser at antall bestillinger på terminlistens første dag var ca. ti prosent høyere denne sesongen enn det tilfellet var for fjoråret som frem til da var bestenoteringen for Supporterklubben.

JUBEL: Dette vil du vel oppleve live? Nå kan du sikre deg tur til Old Trafford og Manchester for å se heltene dine i aksjon.

– Men selv om salget av turer til Old Trafford og Manchester har gått unna, er det verdt å understreke at mange fremdeles kan sikre seg sin drømmetur for å se United i aksjon. Vi har flere sesongkort i 2017/18-sesongen enn noen gang tidligere og dette betyr igjen at det fremdeles er muligheter til å bestille, opplyser Rangnes.

Akkurat nå er hjemmekampen mot Liverpool den eneste som er utsolgt som turalternativ (hotellpakke og flypakke), men det vil bli muligheter til å søke om bare kampbilletter senere.

– Vi har heller ikke åpnet for salg til hjemmekampen mot Chelsea fordi oppgjøret mot de regjerende ligamesterne kolliderer med ligacupfinalen på Wembley, forklarer Rangnes.

Billigere turer

I en tid der det meste blir dyrere, fotballturer inkludert, er Rangnes glad for å kunne fortelle at Supporterklubben har gjort det billigere å reise til Manchester.

– Vi har justert ned prisene både på pakketur og flypakke og det samme vil gjelde for kampbilletter. Dette gjør vi som supporterklubb for å gi flest mulig av våre medlemmer muligheten til å oppleve United på Old Trafford billigst mulig. Vi er en supporterklubb av og for supportere, sier Rangnes.

SLO TOTTENHAM: Phil Jones og Manchester United slo Tottenham 1-0 på Old Trafford sist sesong. Nå kan du sørge for å være ringside når klubbene møtes på ny i høst.

Kommende sesong kan du altså oppleve United på Old Trafford for kun 1800 kroner med kampbillett og tre overnattinger i sentrum.

Medlemsskap er en forutsetning

TURGENERALEN: Jørgen Rangnes er turansvarlig i Supporterklubben.

Som tidligere annonert på United.no kreves det nå medlemsskap både i supporterklubben og i MUFC i England, for å reise på turer med Supporterklubben.

– Medlemsskapet i Supporterklubben må være gyldig i det øyeblikket du bestiller tur hos oss, mens vi oppfordrer medlemmene våre til å ordne medlemsskap i MUFC i England i bestillingsprosesssen hos oss, dersom du da ikke allerede er medlem. Det blir enklere for alle parter, spesielt for deg som reisende, sier Rangnes.

En annen ting som er verdt å legge merke til er et noe kortere bestillingsvindu på flypakker.

– Det er bestemmelser hos SAS som gjør at bestillingsvinduet vil stenge noe tidligere enn det vi har sett før, men det er fremdeles god tid til å bestille, påpeker Rangnes.

Han er også glad for at reisende fra Sverige og Danmark nå er innlemmet i den nye bookingløsningen på United.no.

– Nytt av året er også at vi nå kun tar depositum via kort og ikke på regning. Det forenkler jobben for administrasjonen i disse hektiske sommerukene, noe som igjen gjør at vi kan yte en bedre service til våre reisende, sier Rangnes til United.no.

BESTILL TUR HER