2017_travel_header_mufc_england_v2_1920x500

Våre pakker/hoteller

Våre pakker

Flypakke

Få mest mulig inkludert i pakken, og bli med Supporterklubben til Drømmenes Teater på Flypakke.

Flypakke inkluderer fly med utreise fredag og hjemreise mandag, airport-transfer, overnatting i tre døgn på valgt hotell og kampbillett samt reiseleder-assistanse.

Til alle kamper har vi seter på fly fra/til Oslo. Vanligvis vil tilknytning i Sør-Norge være fra utreiseby fredag morgen, mens det fra Nord-Norge som regel vil være utreise torsdag ettermiddag/kveld. Eventuelle ekstra hotellovernattinger i Norge pga tilknytning kommer i tillegg, og må ordnes på egenhånd. Eksakte flytider til komme på Min Manchester-tur i god tid før kamp.

Du vil i god tid før avreise få tilbud om Tilleggsprodukter til valgt kamp inne på Min side, og i Manchester kan du benytte deg av Medlemsfordeler ved framvisning av gyldig digitalt medlemskort.

Priser er oppgitt pr person basert på at to stk deler rom. Merk at oppgjørene mot Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Tottenham og siste hjemmekamp er kategorisert som A-kamp, mens øvrige kamper er B-kamper.

Hotellpakke

Overnatting og kampbillett gjennom Supporterklubben

Hotellpakke inkluderer overnatting på valgt hotell fredag til mandag, kampbillett og reiseleder-assistanse.

Hotellpakke er et fleksibelt produkt, og ønskes flere døgn kan dette ordnes dersom man er ute i god tid (minst 6 uker før kamp).

Du vil i god tid før kamp få tilbud om Tilleggsprodukter, og mens du er i Manchester vil du kunne benytte deg av våre Medlemsfordeler ved framvisning av gyldig digitalt medlemskort.

Priser er oppgitt pr person basert på at to stk deler rom. Merk at oppgjørene mot Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Tottenham og siste hjemmekamp er kategorisert som A-kamp, mens øvrige kamper er B-kamper.

Kun kampbillett / sesongkort

Kun kampbillett fra Supporterklubben – resten ordner du selv

En del av sesongkortene vil være øremerket medlemmer som ønsker å kjøpe kun kampbillett og ordne reise og opphold på egenhånd. For å kjøpe Kun kampbillett må du være medlem i MUSCS og MUFC England. Alle du bestiller til må også være medlem begge steder. Pris pr billett er kr 700,-.

Reisende på Kun kampbillett kan også benyttes eg av våre Tilleggsprodukter og Medlemsfordeler i Manchester mot framvisning av gyldig digitalt medlemskort.

 

Kun kampbillett / kamp til kamp-kvote

Billetter til offisielle medlemmer i MUFC (England)

Som tidligere vil vi ha en kvote billetter til disposisjon for de av Supporterklubbens medlemmer som også er medlem av MUFC (England). Det er da avgjørende at disse to medlemskapene er knyttet sammen.

Våre hoteller

Crowne Plaza ★★★★

Crowne Plaza er vårt 4-stjernes sentrumshotell. Det ligger midt i sentrum med alle fasiliteter rett utenfor døren. Hotellet er ca 4 år gammelt, og våre reisende gir svært gode tilbakemeldinger på dette hotellet. Det ligger vegg i vegg med Holiday Inn Express, og alle våre transporter i løpet av helgen vil gå fra Crowne Plaza. Hotellet tilbyr opptil fire personer på et rom, men det anbefales da at det er barn i reisefølget om flere enn to personer deler rom.

Twinrom har to separate senger på samme rom, mens Doublerom har en stor dobbelseng. Er det tre personer som deler rom er det et Doublerom med ekstra sammenleggbar seng som brukes. Er det fire personer på samme rom er det et Twinrom som brukes.

Holiday Inn Express Men Arena ★★★

Holiday Inn Express Men Arena er vårt 3-stjernes sentrumshotell. Det ligger midt i sentrum, vegg i vegg med Crowne Plaza, og har følgelig alle fasiliteter like i nærheten. Vi har brukt dette hotellet i flere sesonger, og hotellet får veldig gode tilbakemeldinger. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at frokosten er  svært enkel. Vi har i den anledning fått en avtale med Cafe North like i nærheten om 10 % rabatt ved framvisning av medlemskort. Hotellet tilbyr opptil fire personer på samme rom, men det er da en forutsetning at reisefølge 3/4 er barn.

Twinrom har to separate senger på samme rom, mens Doublerom har en stor dobbelseng. Er det tre eller fire personer på samme rom er det et Twinrom som brukes, eller et Doublerom med sovesofa.

Hotel Football ★★★★

Hotel Football er et 4-stjernes hotell som ligger et lite steinkast fra Old Trafford. Hotellet har et tydelig preg av å være et supporterhotell med et United-preg både i design og mht innhold av muligheter. Hotellet passer for de som ønsker seg mest mulig nærhet til Manchester United i løpet av oppholdet. Vi gjør oppmerksom på at Hotel Football utelukkende har rom for 1 eller 2 personer.

Twinrom har to separate senger på samme rom, mens Doublerom har en stor dobbelseng.

Easyhotel (budget-alternativ)

Dette er vårt nye budget-alternativ midt i sentrum av Manchester. Hotellet åpnet i mai 2017, og det ligger like ved Piccadilly Gardens i hjertet av Manchester. Hotellet har bemannet resepsjon hele døgnet, og hvert rom har vindu og toalett/dusj. TV, internett og roomservice kan kjøpes dersom ønskelig, mens ekstra håndkle fås ved henvendelse i resepsjonen. Det er ikke frokost på dette hotellet, men det finnes utallige alternativer i umiddelbar nærhet. Det gjøres oppmerksom på at våre transporter i forbindelse med Tilleggsprodukter i løpet av helgen ikke vil kjøre innom dette hotellet, så boende her må da møte på Crowne Plaza som er ca 10 minnutters spasertur unna. Hotellet passer for dere som ønsker et rimelig, bra og enkelt alternativ sentralt i sentrum. Hotellet tilbyr opptil to reiende på samme rom i enten Twinrom (to separate senger) eller Doublerom (en dobbelseng).