Reiselysten, og klar for terminlisten?

Nær 10.000 medlemmer reiste med Supporterklubben til Manchester og Old Trafford i sesongen som nylig ble avsluttet. Og, det er heller ingenting som tyder på at reiselysten er på retur.

Mannen som har ansvaret for å påse at turopplegget går som smurt, er derfor i full gang med å legge planer for neste sesongs utflukter til Drømmenes teater.
Det inkluderer blant annet å gi gode råd til reiselystne medlemmer, råd du kan lese mer om om i dette intervjuet.

Medlemskap i MUFC

– Det vi var mest spente på før fjorårssesongen var hvordan innføringen av kravet om medlemskap i MUFC England ville bli tatt imot. Det handlet om alt fra å skape forståelse for hvorfor være medlem i MUFC England til hvordan å meldes inn enklest mulig, forklarer Rangnes innledningsvis, og utdyper:

– Kravet om medlemskap i MUFC England sikrer at alle forhold rundt billettkjøpet er trygt og lovlig. I en verden med et etablert, illegalt og kynisk svartebørsmarked, ser mange reisende det som vesentlig å kunne stole på den tryggheten som Supporterklubben kan tilby, sier Rangnes, og forteller om stadig tilbakevendende historier om supportere som blir svindlet av enkeltpersoner eller reiseselskap.

– Da er vi glade for å kunne tilby en billettordning som er fullt ut godkjent av klubben og dermed er 100% trygg.

TURANSVARLIG JØRGEN RANGNES, i full gang med å planlegge opplegget for 2018/19-sesongen.

Forbedret booking-løsning

Supporterklubbens turansvarlige kan videre opplyse om en forbedret booking-løsning for kommende sesong. Dette innebærer blant annet at man inne på «Min Manchester-tur» heretter vil kunne melde eventuelle medreisende inn i både Supporterklubben og MUFC England.

– I tillegg har vi gjennomført mindre endringer i bestillingskjemaet og på «Min Manchester-tur». Endringene er basert på tilbakemeldinger og egne erfaringer, slik at også totalopplevelsen før turstart forhåpentligvis vil oppleves enda bedre enn tidligere.

Tilleggsprodukter og medlemsfordeler

I og med at de fleste reisende befinner seg i Manchester over flere dager, har Supporterklubben også innrettet seg på å legge til rette for et innholdsrikt opphold også utover selve kampen på Old Trafford.

– Ja, vi tilbyr både medlemsfordeler og tilleggsprodukter som våre reisende kan benytte seg av under oppholdet i Manchester, forteller Rangnes, og nevner eksempler som samarbeid med flere restauranter i sentrum. Her får reisende innvilget opptil 20 % rabatt mot framvisning av Supporterklubbens digitale medlemskort.

– Vi har etterhvert etablert et godt forhold til Juan Matas restuarant Tapeo & Wine, hvor vi ofte har middager søndag kveld som avslutning på turen. Det desiderte høydepunktet i så måte skjedde i forbindelse med  hjemmekampen mot Spurs. Da stilte Mata opp eksklusivt for oss i fire timer slik at alle fikk snakke med ham, forteller Rangnes entusiastisk.

– TUCK IN! JUAN MATA viser frem noen av rettene som tilbys på Tapeo & Wine.

Andre tilbud

I samarbeid med Manchester United, tilbyr Supporterklubben også arrangementer som «Kick off» på Old Trafford og ordinær omvisning på stadion. I tillegg tilbys det  transport til og fra kamp.

– Eller opplever vi også stor interesse for en ekstra kamp i løpet av helgen. Om kampoppsettet tillater det, drar vi da gjerne til andre arenaer og klubber, som Everton og Burnley.

– Alt i alt føler jeg at vi tilbyr en innholdsrik helg i Nordvest-Englands hovedstad, en by som stadig appellerer til flere og flere. Manchester har mye å by på for alle, også for dem som ikke nødvendigvis har Manchester United som sin hovedinteresse, forteller Rangnes.

– Terminlisten kommer 14. juni

Etter et par rolige uker fremover, så braker det altså løs igjen. Terminlisten for 2018/19-sesongen kommer allerede torsdag 14. juni, og dermed kan supportere igjen begynne å planlegge sin neste Manchester-tur.

Rangnes forteller at blant Supporterklubbens 10.000 reisende finnes alle typer mennesker. Noen reiser flere ganger i sesongen, andre har en årlig tur. Noen reiser alene eller sammen med venner, og andre med familie. Noen vil bare på Liverpool eller Manchester City, mens andre foretrekker antatt lettere kamper.

– Ingen prisøkning

– Vi har et bredt spekter av medlemmer fra nyfødte til oldeforeldre, og dermed en rekke ønsker og behov som vi etter beste evne forsøker å legge til rette for. Vårt mål er å gjøre Manchester og United tilgjengelig på en sikker og trygg måte til en overkommelig pris, forteller Rangnes, som samtidig kan avsløre at prisene for neste sesong fryses til samme nivå som i fjorårssesongen. Dette betyr at «Flypakke» fortsatt koster fra kr 6.300 og «Hotellpakker» fra kr 2.400, mens «Kun kampbillett» koster kr 700.

Hva er viktig før du bestiller?

Mange medlemmer ønsker å bestille tur så fort som mulig, og sitter klar foran PC’en idet terminlisten offentliggjøres. Supporterklubben vil da også åpne for salg allerede fra samme formiddag.

Men, for å sikre at man er i best mulig posisjon til å bestille den turen man ønsker, kan det være lurt å være litt forberedt. Pass derfor på følgende:

– Ved bestilling må hovedbestiller være medlem i Supporterklubben. Dersom vedkommende ikke allerede også er medlem av MUFC England, kan innmeldingen der foretas via «Min Manchester-tur». Det samme kan innmelding av eventuelle medreisende. Link til «Min Manchester-tur» mottas etter gjennomført bestilling.

– Selv om dette er en kraftig forbedring i selve booking-løsningen oppfordrer vi alle til å fornye medlemskapet i Supporterklubben før det eksisterende løper ut. For manges vedkommende forfaller medlemskapet til betaling ved utgangen av mai.

– Samtidig oppfordrer vi alle som tenker å dra på tur til å melde seg inn/fornye medlemskapet i MUFC England før terminlisten kommer. I så fall vil det det meste kunne være på plass i god før bestilling, sier turansvarlig Rangnes, og legger til at all innmelding kan foretas via united.no.

Diverse turtilbud

Som vanlig vil Supporterklubben tilby forskjellige alternativer til deg som vil til Manchester. Noen foretrekker å ha mest mulig organisert fra Supporterklubbens side og velger Flypakke eller Hotellpakke, mens andre ønsker å kjøpe Kun kampbillett.  

Flypakke inneholder det meste. Da kjøper du fly, transport fra/til flyplass, hotell og kampbillett i en og samme pakke.

– Det mest populære tilbudet vårt er imidlertid Hotellpakke. Dette inkluderer som standard kampbillett kombinert med overnatting fredag–mandag. Dersom du er fleksibel med hensyn til bestilling av fly, har du likevel mulighet til å endre både tidsrom og antall overnattingsdøgn.

– Det tredje alternativet er for medlemmer som reiser mye og er godt kjent i Manchester. Disse ordner reise og opphold selv, og kjøper Kun kampbillett fra oss.

Merk: Uansett hvilken pakke du kjøper av Supporterklubben, vil du få samme tilgang til våre medlemsfordeler og tilleggsprodukter i Manchester.

OBS: Kamper flyttes

– Når terminlisten kommer 14. juni, så vær oppmerksom på at alle kampene vil være satt opp med forbehold. Dette betyr at helgekampene som er satt opp lørdag kan bli flyttet til alt fra fredag kveld til mandag kveld (som oftest til lørdag/søndag). På samme måte kan midtukekamper som er satt opp onsdag bli flyttet til tirsdag. Disse endringene skjer for å tilpasse de rettighetshavende TV-selskapene.

– Den første bolken av TV-kamper vil bli valgt ut tidlig i juli, og normalt er det da kamper i august og september som får bekreftet dato. Deretter er det vanlig praksis at oktoberkampene blir bekreftet i september, novemberkampene i oktober, og så videre.

– United.no vil alltid oppdatere terminlisten så snart kampene blir bekreftet, så det er lurt å følge med der. Vi vil også informere direkte til alle som har bestilt så fort kampene bekreftes utover sesongen, opplyser Rangnes avslutningsvis.