Vi tilbyr en rekke tilleggsprodukt til våre reisende i Manchester.

Supporterklubben legger til rette for at du skal kunne skreddersy din egen helg i Manchester. Vi vil ha noen faste tilleggsprodukt, men også noen variable alt etter hvilke muligheter Manchester som by har å tilby, eller om det er spesielle Manchester United-event vi arrangerer.

Uansett hvilket grunnprodukt du velger av Flypakke, Hotellpakke eller Kun kampbillett så kan du legge til et eller flere tilleggsprodukter.

Hovedkontakt i bestillingen får informasjon om hvilke tilleggsprodukter som er tilgjengelige til din Manchester-tur.

Faste tilleggsprodukter for sesongen 2018/19 vil være:

Kick off inkludert transport fra/til sentrum

Fredag ettermiddag/tidlig kveld arrangerer vi Kick off for helgen i samarbeid med Manchester United. Deler av arrangementet finner sted etter stengetid, og vi har da Old Trafford for oss selv. Det blir besøk i Megastore, Museum og omvisning, samt sosialt samvær i Red Cafe med utlodning, quiz og bar samt utdeling av kampbillettene. I tillegg har vi besøk av en Manchester United-relatert person, som regel en ex-spiller. For sesongen 2018/19 vil Alex Stepney, Denis Irwin, Gary Pallister og Norman Whiteside være aktuelle gjester på Kick off. Arrangementet passer for alle aldre.

Pris NOK 295,- pr person.

NB: vi gjør oppmerksom på at vi på enkelte Kick off vil ha et spesialopplegg som vil avvike fra ovennevnte. Dette kommer da fram i program for aktuell tur.

2017_travel_side_tilleggsprodukter
2017_travel_side_tilleggsprodukter_omvisning

Omvisning Old Trafford inkludert transport fra/til sentrum

Den helgedagen Manchester United IKKE spiller kamp vil vi tilby ordinær omvisning, og da fortrinnsvis på tidlig formiddag. Det blir besøk i Museum, omvisning inne på stadion og besøk i Megastore.

Pris voksen er NOK 200,- og for barn koster det NOK 150,-.

Dersom du deltar på vårt Kick off-arrangement på fredagen anbefaler vi ikke dette tilbudet da Kick off inneholder ordinær omvisning og litt til.

Kamp 2; transport og billett

Den dagen Manchester United IKKE spiller kamp vil vi også tilby en ekstra kamp fra Premier League eller Championship dersom terminlisten tillater dette. Priser her vil variere alt etter hvor kampene går, og hvem som spiller. Noen ganger kan dette tilbudet IKKE kombineres med ordinær omvisning på Old Trafford.

2017_travel_side_tilleggsprodukter_kamp3

Kamp 3; reise sammen til lower league-kamp

Den dagen Manchester United IKKE spiller kamp vil vi av og til også tilby en ekstra kamp fra lower league i Manchester-området. Her vil da transport og kampbillett ordnes der og da, men vi organiserer det da slik at vi reiser sammen til og fra aktuell kamp.

Kamptransport til/fra Old Trafford

Vi tilbyr også transport til og fra kampen på Old Trafford. Vi kjører da fra Crowne Plaza i sentrum ca tre timer før avspark og retur ca en time etter kampslutt. Crowne Plaza og Holiday Inn Express Men Arena ligger vegg i vegg, mens Easyhotel er ca 10 minutters spasertur borte. Ofte er det litt kronglete å særlig komme seg tilbake til sentrum etter kamp, og dette tilbudet forenkler da alt. Vi parkerer like ved Old Trafford.

Pris er NOK 150,- pr person.

2017_travel_side_tilleggsprodukter_kamptransport

Andre tilleggsprodukt:

Vi vil fra tid til annen også arrangere andre ting på våre turer. Dette kan for eksempel være felles uformell lunsj/middag eller andre arrangement av mer spesiell karakter. Da vil vi informere i forkant til reisende på aktuell tur.