Tursalget: Hva skjer på torsdag?

Torsdag 14. juni kl 10 offentliggjøres terminlisten for kommende sesong. Samme dag starter salget av turer og billetter til Manchester og Old Trafford.

Har du planer om å bestille tur gjennom Supporterklubben for å se Manchester United på Old Trafford i løpet av kommende sesong? Da har vi laget til en huskeliste og tidsplan for deg.

OBS: Før bestilling anbefaler vi deg å lese gjennom dette.

Deretter vil vi gjøre oppmerksom på følgende:

  • Mange av våre medlemmer fornyer sine medlemskap i både MUSCS og MUFC England i disse dager. Vær forberedt og dobbelsjekk at du har gyldig medlemskap når du skal bestille/søke på torsdag
  • Hovedbestiller må være over 18 år, og ha gyldig MUSCS-medlemskap ved bestilling. Påkrevd medlemskap i MUFC England kan for hovedbestiller kjøpes i bestillingsskjema om det ikke er tegnet fra før.
  • Ved kjøp av Turer & Billetter er det kun navn på hovedbestiller som legges inn ved bestilling. Du får link til Min Manchester-tur etter gjennomført bestilling. Eventuelle medreisende må legges inn på Min Manchester-tur senest en uke etter gjennomført bestilling. Eventuelt manglende medlemskap i MUSCS og/eller MUFC England for medreisende kan kjøpes inne på Min Manchester-tur, men du må i så fall huske på å ha fødselsdato og kontaktdetaljer innhentet.
  • Ved søknad (gjelder Flypakke og Hotellpakke Liverpool) må alle du søker for legges inn i søknaden. Det betyr at du må vite medlemsnummer i MUSCS for dine medreisende. Dersom du skal søke for ikke-medlemmer må du ha personalia for disse tilgjengelig (navn, fødselsdato er påkrevd, men helst også adresse og mobil). Medlemskap blir effektuert dersom søknaden går igjennom. Dersom samme navn går igjen i flere søknader så forbeholder vi oss retten til å slette alle søknadene. Samtidig vil vi opplyse om at dette også vil kunne føre til forsinkelser i tilbakemelding på søknaden.
  • Depositum for bestilt tur må betales med kort (gjelder ikke søknader). Merk at betalingsløsningen er satt opp med «3D Secure». Dette innebærer at du må ha bank-ID/bank-ID på mobil tilgjengelig.
  • Våren 2019 vil vi arrangere en lokalavdelingstur. Denne kampen vil ha et helt eget innhold, og den kan kun bestilles gjennom våre lokalavdelingers sider på Facebook. Følg med på din lokalavdelings Facebook-side utover torsdag.
  • Når terminlisten er klar vil vi se på muligheten for å arrangere andre spesialturer. Følg med på united.no for mer informasjon i de neste ukene.

OBS: Torsdag vil vår Kunde- /medlemsservice være tilgjengelig helt frem til kl. 20.00

Prisliste for sesongen 2018/2019 finner du her

Tidsplan, torsdag 14. juni:

Kl 10.00: Terminlisten offentliggjøres på united.no

Kl 11.00: Salgsstart for Flypakke, Hotellpakke og Kun kampbillett til B-kamper

Kl 11.00-13.00: Søkeperiode for Fly- og hotellpakke til hjemmekampen mot Liverpool. Svar sendes ut senest kl 14.00. NB: les nøye huskelisten over da søknad krever litt mer forberedelser.

Kl 14.00: Salgsstart for Flypakke og Hotellpakke til A-kamper * samt info om søkeperioder for Kun kampbillett til A-kamper.

*) Kategori A-kamp er oppgjørene mot Liverpool, Manchester City, Arsenal, Chelsea og Tottenham. Disse kampene er priset noe høyere enn de øvrige.