Manchester United krever at brukere av Supporterklubbers sesongkort må være offisielle medlemmer av både Supporterklubben og MUFC England. Når man da bestiller tur gjennom Supporterklubben må man være gyldig medlem i MUSCS (innmelding kan gjøres her), mens medlemskapet i MUFC England enkelt kan kjøpes via bestillingssiden. For eventuelle medreisende kan medlemskap begge steder enkelt kjøpes via Min Manchester-tur som du får link til etter gjennomført bestilling.

Medlemskort i MUSCS er digitalt og medlemskapet varer i et år fra innmelding, mens medlemskort i MUFC England sendes deg pr post fra England på den adressen du har registrert på din profil på united.no. Derfor er det et poeng at du hele tiden har profilen din oppdatert. Den enkle formen for innmeldng gjenom Min Manchester-tur krever ikke at du oppgir adresse på eventuelle medreisende, og dersom du ikke legger dette inn vil da dine medreisendes medlemskort fra MUFC England sendes deg som hovedbestiller. Medlemskapet i MUFC England går ut 31.05 hvert år.

Dersom du tidligere har vært medlem i MUFC England og ønsker å fornye dette kan du kontakte oss her. Det samme kan du gjøre om du allerede har et gyldig medlemskap i MUFC England som ikke er knyttet sammen med ditt medlemskap i Supporterklubben.

 

Vi tilbyr Flypakke, Hotellpakke og Kun kampbillett. Her kan du se  innholdet i de ulike pakkene og her finner du en fullstendig prisliste.

Supporterklubben har 511 sesongkort sesongen 2018/19. Disse brukes da til hver eneste kamp i PL, FA Cup og CL. De utleveres og innleveres i Manchester i forbindelse med reisen din etter nærmere info på bestillingssiden Min Manchester-tur. De aller fleste av våre reisende vil bruke et av våre sesongkort på Old Trafford.

I tillegg får Supporterklubben tilgang til billetter på kamp-kamp kvote utfra antall knyttede medlemskap i MUSCS og MUFC England. Dette dreier seg om opp til ca 40 billetter pr kamp. Dersom medlemsnummer begge steder er å finne på din profil på united.no er dine medlemskap knyttet sammen. Dette er da billetter som blir lastet opp på den enkeltes medlemskort fra MUFC England, og setedetaljer vil da bli sendt via epost direkte fra Manchester United om du skal benytte denne type billett.

Det vil være tydelig inne på Min Manchester-tur hvilken type kampbillett du har; sesongkort eller billett på kamp-kamp kvoten. Vi vilbyr ikke billetter på kamp-kamp-kvoten før vi er utsolgt på våre ordinære sesongkort. 

Våre sesongkort er faste plasser gjennom hele sesongen, og de er spredd rundt på Old Trafford på generelt svært gode plasser. Vi har billetter i grupper fra 2 til 16 på samme rad. Vår hovedprioritet er at reisefølger skal få sitte samlet. Større reisefølger kan måtte splittes i flere grupper, men da fortrinnsvis innenfor samme område.

Vi opplever at enkelte har preferanser på hvor de ønsker å sitte på Old Trafford. Derfor har man nå muligheten i bestillingsskjemaet å ønske seg områder på stadion. Vi skal da gjøre et forsøk på å møte ønsket som sendes inn, men kan ikke garantere noe. Det er et stort puslespill å få kabalen mht billettfordeling til å gå opp. Vi vil informere om foreløpig plassering via Min Manchester-tur når den er klar. Normalt skjer dette i uken før avreise. Vi presiserer dog at det kan forekomme endringer fra den foreløpige plasseringen om forholdene krever det.

Supporterklubben har sesongkort i de røde feltene på bildet.

De som reiser på billetter på kamp-kamp kvoten vil få sin seteplassering direkte fra Manchester United. Her har vi ingen påvirkningskraft. Disse billettene er normalt på East Stand, i en av kvadrantene, eller forholdsvis høyt på SAF Stand.

Terminlisten kommer hvert år midt i juni. Da får alle kampene foreløpig kampdato. Alle kampene som er satt opp i en helg har foreløpig dag og tidspunkt lørdag kl 15 engelsk tid, men TV plukker sine kamper slik at kamp kan flyttes til fredag kveld, tidlig og sent lørdag eller søndag, og til mandag kveld. Likeledes kan midtukekamper flyttes til dagen før eller etter, og til et annet tidspunkt for avspark enn det som er oppgitt når terminlisten kommer.

Noen av serierundene kolliderer med allerede oppsatte cuprunder eller cupfinaler. Dersom Manchester United eller oppsatt motstander fremdeles da er med i aktuell turnering vil ligakampen flyttes til et senere tidspunkt.

TV velger sine kamper i bolker utover sesongen. Normalt kommer første bekreftelse midt i juli, og da gjelder det for månedene august til og med oktober. Deretter blir da normalt november-kampene bekreftet i september, desember-kampene i oktober og slik går det da videre utover i sesongen.

Vi vil oppdatere bestillingsskjema så fort kamper er bekreftet, og vi vil også informere via Min Manchester-tur til dere som allerede har bestilt tur til kamper som ikke er bekreftet på bestilllingstidspunktet.

Den som bestiller en tur må være medlem i MUSCS på bestillingstidspunktet. I bestillingsskjemaet velger du hvilken pakke du ønsker, hvor mange som skal dra og hvilket hotell og romtype som ønskes. Skjemaet vil vise hva som er tilgjengelig og hva som ikke er tilgjengelig. 

Ved bestilling betales da et depositum på 30 % på kort. Sjekk gjerne vilkårene våre før du gjennomfører bestillingen.

Du vil så motta en bekreftelsesmail etter bestilling. Her er det en link til din bestillingsside som heter Min Manchester-tur. Vi anbefaler deg å legge Min Manchester-tur på Hjem-skjermen din på telefonen din slik at du har alt lett tilgjengelig. 

Inne på Min Manchester-tur skal du da så fort som mulig, og senest innen en uke, legge inn info på dine medreisende. De må være eller bli medlem av både Supporterklubben og MUFC England. Eventuell innmelding begge steder kan du enkelt gjøre via Min Manchester-tur. 

Det ligger også litt generell informasjon og tentativt program for turen inne på Min Manchester-tur. 

Dersom du har spørsmål rundt bestillingen din så finner du et kommentarfelt inne på Min Manchester-tur hvor du kan kommunisere med Turansvarlig.

Dersom vi i Supporterklubben har informasjon vedrørende turen du skal på eller til deg direkte så vil du få en mail med info og link inn til Min Manchester-tur.

Cirka 8 uker før kamp får du beskjed via mail om at sluttbetaling skal gjøres. Inne på Min Manchester-tur velger du da om du ønsker å betale med kort eller faktura. Du finner til enhver tid oppdatert betalingsinformasjon inne på Min Manchester-tur.

Du vil også kunne kjøpe Tilleggsprodukter inne på Min Manchester-tur. Dette er da aktiviteter vi arrangerer i løpet av helgen som du velger om du vil delta på eller ikke. Disse blir klare i forlengelsen av at kampen får bekreftet dato (skjer normalt seinest ca 6 uker før oppsatt kamphelg).

I samme periode vil du få detaljert program og annen nyttig informasjon som kart, tips & råd, oversikt over medlemsfordeler og annet for helgen du skal til Manchester. Dette blir da lastet opp på Min Manchester-tur, og du vil igjen få mail om at ny info er å finne inne på din bestillingsside.

Vi anbefaler deg å ha lagt Min Manchester-tur på Hjem-skjermen din på telefonen din slik at du har alt lett tilgjengelig.

Når så du endelig er i Manchester vil du da allerede gjennom informasjon på Min Manchester-tur være kjent med programmet og annen nyttig informasjon for helgen, og du har fått kart over sentrum og området rundt Old Trafford. Du er også kjent med Medlemsfordelene vi har, og har da kanskje allerede forhåndsbestilt på en eller flere av restaurantene da det er mange som spiser ute særlig fredag og lørdag. Likeledes vil du ha fått tips om andre ting du kan oppleve i Manchester.

Våre hoteller er sentrumsnære (med unntak av Hotel Football som ligger et steinkast fra Old Trafford), og du har da alt av shopping, uteliv og restauranter i umiddelbar nærhet.

I Manchester har vi flere reiseledere fra Norge, mens vi også har svenske og danske reiseledere fra tid til annen. Disse vil være tilgjengelige på telefon gjennom hele turen dersom du lurer på noe eller noe skulle oppstå.